8cab
Klevshults bibliotek
Klevshults bibliotek Folkbibliotek

Klevshults bibliotek
Skolvägen, Klevshult
568 92 Skillingaryd
Sverige
Postadress

Uppgift saknas
Besöksadress

Öppettider

Vid nämndmöte den 17 maj har Kultur-och fritidsnämnden beslutat att upphöra med biblioteksverksamheten i Klevshult i nuvarande form fr.o.m. halvårsskiftet 2017. I praktiken innebär det att biblioteket har öppet sista gången den 29 maj. Under en period på två år kommer invånarna i Klevshult att få prova en beställar/hämtservice. Vi återkommer med mer information inför starten av den nya verksamheten. Invånarna i Klevshult erbjuds också, liksom övriga kommuninvånare att bli meröppetlåntagare på närmaste bibliotek. Vid frågor kan du vända dig till närmaste bibliotek eller bibliotekschef Lo Claesson.

Uppgift saknas
Telefon

Uppgift saknas
Fax

Uppgift saknas
E-post

Uppgift saknas
Webbadress

 

Visa era samlingar i LIBRIS.

» Registrera i LIBRIS - en guide
» Fjärrlåna mellan bibliotek

Biblioteksdatabasen innehåller information om de bibliotek som visar och gör sitt material tillgängligt via LIBRIS tjänster Katalogisering, Fjärrlån eller Låntagarbeställning. Här finns också uppgifter om de bibliotek som deltar i den nationella biblioteksstatistiken.

© LIBRIS - nationella bibliotekssystem

LIBRIS Kundservice libris@kb.se
Telefon 010-709 30 60

» Information om sändlistor
» LIBRIS informationssidor

 

Kungliga biblioteket hanterar dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2018), GDPR. Läs mer om hur det funkar här.
Så här hanterar KB dina uppgifter vid användning av denna tjänst.